Gårdagens hoppning

 
 
Jag kan bara säga att jag har insett att det är mycket roligare att hoppa storhäst än ponny, sprången blir så jäkla härliga och det var verkligen hur kul som helst! Nu är det såklart inte så att jag tycker det är tråkigt att hoppa ponny, absolut inte! Jag älskar att att hoppa med ponny också och jag skulle tro att ponny tävlingar är roligare än storhäst tävlingar, men jag tycker storhäst är lite extra.
 
Igår hoppade jag som sagt Primus, vi hade en oxer, ett räcke och en två kombination framme. Räcket och oxern låg på en meter och kombinationen på 80cm. Primus var rolig att rida, lite speciell men riktigt trevlig! Han blev lite seg ibland men det var lätt att få fram honom igen, då fick vi några helikopter språng men nästan alltid kom vi perfekt och fick fina språng. De högre hindren var även lättare än de gamla, för när vi kom på kombinationen kom vi nästan alltid fel, eller majoriteten av gångerna kom vi dåligt men såklart fick vi ett par bra också! Jag tror det här kommer gå jättebra för det kändes väldigt bra, så den 21 ska vi starta en meter, Evelina (Primus ägare) ska starta honom i klassen i (90cm), så det känns jätte bra!
 
Vill även passa på att säga att jag är såå tacksam över att få den här chansen, ni alla som är inblandade för att det ska gå vägen vet vilka ni är så jag säger ett stort tack till er!