Var är paus-knappen?

Tiden bara flyger iväg och jag har hunnit med hur mycket som helst! Nu är vi inne på tredje veckan av sommarlovet och jag skulle verkligen behöva en paus-knapp. Första veckan var jag med vänner, jobbade, var i husvagnen och hos mormor och morfar, fixade håret, ögonfransarna och ögonbrynen, firade midsommar och red. Det var även en jobbig vecka då vår finaste Gustav somnade in, det är så tomt utan honom... ♥ 
 
Midsommarnatten åkte jag och pappa med släkt och vänner till Mallorca där vi stannade en vecka. Det var så jäkla underbart men även där gick tiden så otroligt fort! En vecka var över på nolltid. I lördags direkt när vi kom hem, hämtade vi upp Annie i Uppsala och sedan gick hon och jag på vallen. Nanne, Brolle och The Boopers bjöd på en otroligt rolig kväll! Bästa vallen jag någonsin varit på måste jag säga. Dagen efter kom My så vi tre var reunited. Vi har solat, badat, varit ute och gått, tränat, ätit god mat, kollat på skräckfilm, sjungit singstar och pratat om allt mellan himmel och jord. Igår åkte Annie hem igen och My stannar till imorgon. Snart ska vi iväg och då ska jag rida och sen ikväll ska vi ut och springa intervaller. Sommarlovet har varit hur bra som helst hittills och ingen tvekan om att det kommer fortsätta så här.
 
Kommer bilder från dessa veckor och då lite mer detaljerat beskrivet. Hoppas alla har en härlig sommar, trots det mindre härliga vädret!