25 dagar senare

Blandade bilder från mina dagar hos Stall Spetz.
 
Fyra veckor som lika gärna kunnat vara en, så fort gick det. Jag har haft det hur bra som helst och det kändes lite sorgligt att åka därifrån. Jag har inte haft ett spår av hemlängtan och det är väl det största kvittot på att jag trivts bra! Våren har kommit lite längre där nere än här hemma, så sista veckan hann jag med att rida två pass på utebanan. Ett i strålande sol endast långärmad. Hur underbart? Sommaren är verkligen något jag ser framemot!
 
Efter fyra intensiva veckor har jag nu tagit det relativt lugnt över påsk, för att sedan ta en intensivkurs för körkort under påsklovet. Så att jag förhoppningsvis har körkort om typ 25 dagar, galet!!! 
 
Förutom att jag har ätit massor av påskmat, träffat familj, släkt och Anton, tränat och pluggat körkortsteori den här helgen har jag följt Göteborg horseshow. Såklart framförallt Daniel som var med i Lövsta Future Challenge med San Siro. Igår tog de en fin andra plats och totalt slutade de på en sjätte plats. Siro hoppade fantastiskt och det var verkligen kul att se!