Med två dagar kvar

Congrato på första bilden, All in på resterande ♥

Nu är det endast två dagar kvar här på Bexter Hof hos A.Kreuzer stable.. Det känns lite vemodigt och tiden har verkligen gått så extremt fort.

De senaste dagarna har jag hunnit med mycket, som vanligt.

Tisdagen och onsdagen spenderades på tävling i Warstein som showgroom, vilket var fantastiskt kul. Totalt 8 av 10 felfria rundor och sex placeringar, pretty damn good skulle jag säga. Jag har även hunnit med att rida ett flertalet gånger, men denna vecka har det mest blivit grooming åt Eoin. Gårdagskvällen spenderades på julmarknaden i Herford med Anastasiya och Nele. Anastasiya kommer från Ryssland och är här för att träna i två veckor och Nele kommer härifrån och hjälper familjen som äger gården. Rätt fantastiskt hur mycket olika människor från olika ställen jag träffat under dessa veckor och hur mycket nya vänner jag fått.

Imorgon väntar en sista hopplektion på Top Gun och sedan avskedsmiddag och julmarknad på kvällen, innan jag jobbar min sista dag på måndag och sedan tar flyget hem på tisdag. Jag kommer sakna detta ställe galet mycket och är övertygad om att det kommer bli en hel del jobbiga hejdån att säga, eftersom man inte vet om man nånsin kommer träffas igen.. Men jag är så otroligt glad och tacksam över att jag fick denna möjlighet och fick uppleva allt detta, en av de bästa sakerna jag någonsin gjort!