Brain-shaking?

 
Hallå hallå, det tog ett tag mellan inläggen men jag gör mitt bästa. I söndags lyckades jag på något sätt slå igen en boxdörr i huvudet på mig själv, så hårt att jag fick en hjärnskakning och fick spendera natten på akuten. Som tur var hade jag Annie som hjälpte mig igenom det dygnet, vet inte riktigt hur jag skulle klarat mig annars. Jag har btw gått hela veckan och funderat på vad det heter på engelska, bran-shaking? brainshake? Shaking-brain? Innan jag insåg att det var något så lätt och tråkigt som concussion. Men iallafall så har det inte blivit så mycket gjort den här veckan, men desto fler sovpauser så jag är rätt utvilad. Nu mår jag hur som helst bra och kan jobba på som vanligt. 
 
I helgen är jag kvar på Strömsholm så Anton kom och hälsade på mig fredag till lördag. Det är alltid lika mysigt och jag saknar honom alltid lika mycket när han åker. Daniel är i Odense och tävlar med tre av hästarna så i stallet är det inte mycket att göra om dagarna just nu. Imorgon har jag stalltjänst hela dagen och måste sedan plugga till ett historieprov, så man kan väl säga att jag inte har en jätte rolig dag framför mig. Ridabstinensen är on top eftersom jag inte fått rida på snart en vecka, inte världens bästa uppladdning till pay and jumpen jag ska hoppa på tisdag. Vi som går specialisering hoppning ska nämligen hoppa pay and jump här på Strömsholm istället för den vanliga tisdagslektionen. Det ska verkligen bli roligt, en aning nervöst dock eftersom jag inte "tävlat" sen jag gick i nian, men det går nog finemang! Nu är det dags att krypa i säng så jag orkar gå upp när klockan ringer imorgon.. 
 
Första bilden är från i somras när jag var med Anton och hans släkt och familj till Järvsö för några dagars semester, andra bilden är på våran allra finaste Lula. Den tredje är från helgen för två veckor sedan då jag var hundvakt åt Daniel och Victorias hund Polly (som för övrigt både pappa och Sune tyckte väldigt mycket om), sedan är det lite bilder från stallet på världens bäst Skalman och Chrille. Och sist men inte minst, min tatuering jag gjorde för ungefär två veckor sedan - super duper nöjd!
rememberthiis.blogg.se

Fina bilder :)