Ella, Ikaros och Svea

Idag mår jag lite bättre, tror jag.. Har inte känt hur jag mår förrän nu när jag är klar med ridningen av alla hästar osv. Nu när jag har legat i soffan en stund och kollat på tv känner jag att jag är rätt slut. Det kände jag iof redan när jag red Svea för det gick verkligen inte bra. 

Dagen började med ridning av först Ella och sen Ikaros, det blev en uteritt på båda två. Det gick jätte bra, båda två var väldigt pigga och tyckte att det var riktigt roligt. Lika kul tyckte jag att det var! 
På em red jag Svea, vilken verkligen inte gick bra.. Jag kände mig klumpig, min kropp gjorde inte som jag ville, jag red som en kratta, Svea var spänd, pigg och tittig.. Vilket inte var en bra kombination och slutade med att jag gav upp och gick in. Vi har inte haft något bakslag/dåligt pass på länge. Jag tror det var för att jag är sjuk, så tar nya tag imorgon då vi ska på hoppträning. Galoppen funkade dock väldigt bra idag, både ökad och mer samlad galopp, skritt och trav var det sämre med, eller ja mest traven. Man är ju så klumpig i alla kläder också och det gör ju inte saken bättre...

Nu ska jag gå ner och ta ett bad och ha lite hemma spa, sen ska jag kolla på sherlock Holmes med pappa och äta ost och kex. Ska då försöka plugga litegrann. 
Julia